Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sumnjičav policajac

Završio u zatvoru jer je pio ledeni čaj na parkiralištu

crnac i limenka
Screen shot
09.05.2013.
u 22:13

Policajac u civilu prišao mladiću koji je pio ledeni čaj na parkiralištu. Nakon što mu nije htio predati limenku, ovaj ga bacio na pod i stavio mu lisice.

Optužen za ometanje posjeda, opiranje uhićenju, te sprječavanje policajca u provođenju zakona, dobio dvije tisuća dolara jamčevinu, a sve jer je pio ledeni čaj na parkiralištu?

Dvije snimke koje su u kratkom vremenu postale hit na YouTubeu prikazuju uhićenje Christophera Beattyja, crnca, iz čista mira, dok je pio ledeni čaj na parkiralištu dućana u Sjevernoj Karolini, piše Huffington post.

Na prvoj snimci mladić u društvu prijatelja ispija ledeni čaj iz limenke kada im prilazi čovjek u civilnoj odjeći, ispostavilo se da je čovjek policajac iako nije pokazao značku, i zahtjeva da mu kaže sadrži li piće alkohol. Mladić mu je pokazao limenku i dao da pročita sastojke. Policajac tada inzistira da mu Beatty pred limenku, što Beatty odbija. Policajac mu prijeti da napusti područje, u roku pet sekundi vremena. Beatty to odbija jer su krenuli u trgovinu, a policajac ga odguruje do automobila i govori mu da stavi ruke na leđa. Kad je Beatty i to odbio, policajac ga je srušio na tlo i stavio lisice.

Na drugoj snimci vidi se i dolazak policijskog automobila i kako Beattyja uhićuju.

Policajac se opravdavao da je prišao mladiću jer mu se način na koji je nosio limenku učinio sumnjivim.

>>Žlicom iskopao rupu u stropu i pobjegao iz strogog zatvora!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije